Politika zasebnosti

Zavezujemo se, da bodo vsi osebni podatki pridobljeni preko spletne strani kapljicazivljenja.si ustrezno varovani in uporabljeni izključno za opravljanje storitev, ki jih ponujamo. Zavedamo se občutljivosti narave tega področja, zato se kot upravitelj tega spletnega mesta obvezujemo, da bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) naših spletnih uporabnikov.

Piškotki

Kaj so piškotki? Naša spletna stran lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete s klikom na to povezavo.
Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo iskanje izdelkov na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce, zadnje ogledane izdelke in vaše strinjanje z uporabo piškotkov.
Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Onemogočenje piškotkov:

Nastavitve za piškotke lahko spreminjate sami, v brskalniku, ki ga uporabljate:

Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Opera
Safari

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.